Posted by: istinatabg | 06/03/2010

Получих странно писмо?! Вземане на дългове с нов вид „комуникация“

Цитат от писмото (с кавички):

„Уважаеми Дами и Господа,

СУБИГИ ООД е динамично развиваща се компания на Българския пазар, специализирана в събиране на дългове, фирмено разузнаване и правни консултации. Основана е през месец Юни, 2009 година, с цел да предложи на клиентите си един качествено нов подход към три  взаимосвързани  и често недооценявани и анализирани в дълбочина проблеми:

  • Неразплатени дългове
  • Фирмена сигурност /в частност фирмено разузнаване
  • Правна рамка на продукт и бизнес

Компанията е една от малкото в страната със свои представители в 17 областни града и с възможности за осъществяване на личен контакт с проблемни клиенти в тези градове от професионалист по водене на преговори.

Екип

СУБИГИ ООД е основана от 2 физически лица с разностранен и богат професионален опит: служби за сигурност, икономика и търговия, микрокредитиране, право, събиране на дългове и всичко това, съчетано със специализирани курсове за водене на преговори и постигане на извънсъдебни споразумения. Всички служители, които компанията наема са с чисто съдебно минало, с практика в събирането на дългове и преговори с клиенти.

Метод на работа

Събирането на дългове е преди всичко добро владеене на изкуството на комуникацията и директните преговори. Нашите усилия са насочени към превръщане на лошите длъжници в изрядни платци, като в същото време се стремим да запазим добрите отношения между кредиторите и техните кредитополучатели.

Извършвани услуги

  • Събиране на дългове;
  • Фирмено разузнаване;
  • Правни консултации.

Ценова политика

Нашата дейност по събиране на дългове е основана на принципа:”No Collection, NoCommission”. Цените за извършваните услуги се определят като процент от размера на вземането, зависят от срока на забавата и сложността на всеки индивидуален случай. Най-важното: ако СУБИГИ ООД се заеме с Вашия случай, това няма да Ви струва нищо като възнаграждение до момента, в който дълга не бъде обезпечен или средства от длъжника не постъпят във Вашата банкова сметка!

Ако имате такива вземания, нуждаете се от повече информация за ваш контрагент или правна консултация, не се колебайте свържете се с нас!

С уважение Иван Иванов“

Да е жив и здрав Ванката, но не ми се ще да съм на мястото на някой, който има да дава пари. Комуникаци, комуникация, но да не ни излезе през носа цялата галимация!?

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Категории

%d bloggers like this: